Gest vredan pohvala: Radonjić poseban trenutak u karijeri posvetio jednoj devojčici

Dao je igrač Torina i gol koji nije priznat

19.09.2023. 13:00
  • Podeli:
Nemanja Radonjić-650979173d2a5.webp Foto: Alessandro Garofalo/LaPresse via AP/Tanjug

Srpski fudbaler Nemanja Radonjić upisao se među strelce na meču sa Salernitanom i sa čak dva gola učestvovao u pobedi Torina od 3:0. Reprezentativac Srbije je posle odigranog 4. kola Serije A preko društvrenih mreža otkrio kome je posvetio golove, što je izazvalo posebnu pažnju Italijana. 

"Posvećujem ovaj gol devojčici koja je bila žrtva nesrećnih događaja u Torinu od pre dva dana. Imala je samo pet godina. Nažalost, poginula je u avionskom nesreći. Počivaj u miru", napisao je Radonjić. 

Ovo ima posebnu težinu jer je Radonjić prvi put u karijeri na jednoj utakmici postigao više od jednog gola, pa je taj poseban trenutak u svojoj biografiji posvetio nekome koga nije nikada upoznao. Gest vredan pažnje i pohvale. 

Reč je o tragediji koja se dogodila kada se avion srušio, a od pada je stradalo dete na u dvorištu.

Foto: Instagram/PrintScreen/n.radonjic7

Prvi gol za Torino dao je Alesandro Buonđorno u 15. minutu. Sledeći put je mrežu zatresao Radonjić u 41. minutu za 2:0, pa isto to ponovio u 50. za konačnih 3:0. Nadigrao je Nemanja još jednom golmana i odbranu rivala, u 58. minutu, ali taj gol nije priznat.

„Posvećujem ovaj gol devojci koja je bila žrtva nesrećnih događaja u torinu koji su se desili pre dva dana. Imala je pet godina. Nažalost, poginula je u avionskom nesreći. Počivaj u miru“, napisao je Radonjić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()