Glasanje završeno: Savo Milošević i zvanično selektor BiH

Milošević će biti treći selektor BiH u aktuelnom ciklusu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024.

29.09.2023. 12:04
  • Podeli:
savo milosevic xinhua pixsell-65169c61017d7.webp Foto: Xinhua/Pixsell

Ono o čemu se nekoliko dana govorilo, sada je postalo i zvanično. Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine dobila je novog selektora - Savo Milošević seo je na klupu Zmajeva.

Na sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, koja je održana u petak pre podne, članovi su jednoglasno izabrali Miloševića kao novog šefa stručnog štaba reprezentacije.  

Milošević će biti treći selektor u aktuelnom ciklusu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. Pre njega Zmajeve su vodili Faruk Hadžibegić (četiri utakmice) i Meho Kodro (dve utakmice).

Stručnjak rođen u Bijeljini seda na fudbalsku BiH klupu i povešće A tim13. oktobra kada je zakazano gostovanje u Lihtenštajnu. Tri dana kasnije (16. oktobar) u Zenici se igra utakmica sa Portugalom.

Nekadašnji reprezentativac, danas srpski trener vodio je beogradski Partizan i ljubljansku Olimpiju.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()