Glazerova supruga pričala o Beogradu: Privikli smo se lako zahvaljuljući dobrim ljudima

Grad deluje malo staromodno i mi to volimo, kaže partnerka golmana Zvezde

24.12.2023. 11:27
  • Podeli:
Omri Glazer-658807d942556.webp Foto: AP Photo/Denes Erdos/Tanjug

Golman Crvene zvezde Omri Glazer je prošlog leta imao tu privilegiju, ispostaviće se kasnije i sreću, da ga izraelski trener Barak Bahar dovede u svoj novi klub. Ne sluteći šta će se dogoditi, nekoliko meseci kasnije, u njihovoj državi čuver mreže je u Beograd doveo i svoju suprugu Širu. Mladi bračni par se brzo uklopio u novu sredinu, a posle polusezone svoje utiske za izraelski portal One.co.il podelila je i sama Šira. 

"Teški deo je završen čim sam stigla u Omrijev zagrljaj. Ono što je stvarno bilo teško za mene bilo je da budem daleko od njega nekoliko nedelja, kada je bio na pripremama. Bila sam sama u Izraelu. Sada, mi smo zajedno, već nam je kao kod kuće. Mogu reći da smo se vrlo brzo prilagodili. Svi su ovde veoma srdačni i ljubazni i žele da pomognu, pa je i selidba bila zaista lakša zahvaljujući tome. Već imamo dobre prijatelje iz tima. Bila sam u mogućnosti i da često letim u Izrael da se vidim sa porodicom", rekla je Šira.

Post i osamljenost kod kuće u Beogradu

Opisala mlada Izraelka i momente koji su joj posebno značili.

"U Jom Kipuru Omri i ja smo zajedno postili kod kuće. I to je bilo najneverovatnije i najzabavnije na svetu. U našoj tišini, samo nas dvoje. Naši životi su tako intenzivni da je ponekad potrebno zaustaviti sve na 24 sata i samo mirno biti kod kuće, igrati društvenu igru ili čitati knjigu - to je ludilo. Sinagoga nije dovoljno blizu da bi smo išli peške, nažalost, pa nismo išli. Nadam se da ćemo možda sledeće godine uspeti".

Šira je iznela svoje utiske iz Beograda.

"Stvarno mi se sviđa Beograd. Ne mogu baš da objasnim, ali Beograd ima svoj vajb. Deluje malo staromodno i mi to volimo. Imam osećaj da još mnogo toga treba da vidim", zaključila je Šira.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()