'Gorela bi Nemačka': Drulović izneo očekivanja uoči žreba za EP

Nekadašnji fudbaler uveren da izvlačimo jednu susednu reprezentaciju

02.12.2023. 15:20
  • Podeli:
drulovic fss (2)-65412b310cd88.webp Foto: FSS

Nekadašnji as reprezentacije Jugoslavije, a sada trener mlade reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović, uveren je da naša selekcija na žrebu za Evropsko prvenstvo dobija Hrvatsku ili Sloveniju.

Drulović je za "Republiku" otkrio da je uveren u takav ishod žreba.

"Javlja mi se nešto da bismo iz trećeg šešira mogli da dobijemo komšije, Hrvatsku ili Sloveniju. Dobićemo neki balkanski derbi sigurno, uveren sam. S Hrvatima dugo nismo igrali, još od onog meča kada smo ih remijem u Zagrebu 2:2 sprečili da odu na naše poslednje Evropsko prvenstvo", rekao je selektor mlade reprezentacije.

On je takođe naveo da bi takve utakmice bile odigrane u fenomenalnom ambijentu, te da bi gorela Nemačka.

"Sigurno bi bilo tenzija na terenu, pa i na tribinama jer obe zemlje imaju mnogo iseljenika u Nemačkoj, ali to je draž fudbala. Pravi fudbalski ambijent, gorela bi Nemačka. Mnogi ne žele Hrvate zbog toga što godinama igraju odlično i učesnici su svih velikih takmičenja, ali ja ih zato prizivam. Što se Slovenije tiče, još pamtim onih 3:3 na tom EURO 2000", završio je svoje izlaganje nekadašnji reprezentativac Jugoslavije.

Podsećanja radi, žreb je na programu od 18 časova u Hamburgu, a "Orlovi" se nalaze u četvrtom šeširu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()