Goreo je Novi Pazar: Adem Ljajić dočekan pred 4.000 navijača

Ljajić je izabrao dres sa brojem 88 na leđima

16.09.2023. 09:22
  • Podeli:
Adem Ljajic-6504ba1012199.webp Foto: Anadolija

Više od 4.000 navijača prisustvovalo je promociji Adema Ljajića u Novom Pazaru, saopštio je fudbalski klub iz grada na Jošanici.

Navijači su na Gradskom stadionu oduševljeno pozdravili nekadašnjeg reprezentativca Srbije i fudbalera Partizana, Fjorentine, Rome, Intera i Bešiktaša.

Ljajić je izabrao dres sa brojem 88 na leđima, a uz ovacije i aplauze sa tribina, dočekao ga je i vatromet. Ovacije Ljajiću, pirotehnika i navijačke pesme obeležile su njegov izlazak na teren, ali i suze u očima koje je uspešni fudbaler nije uspeo da sakrije.

Foto: Anadolija

Kako se ranije moglo čuti iz FK Novi Pazar, Ljajić je za paraf na ugovor sa klubom u svom rodnom gradu imao poseban uslov, da za popularne plave igra bez ikakve finansijske nadoknade, što je oduševilo ne samo navijače i upravu već sve građane Novog Pazara.

Debi Ljajića se očekuje u nedelju 17. septembra protiv Napretka iz Kruševca.

Novopazarski superligaš kao nikada do sada organizovao je doček i predstavljanje jednog fudbalera. 

Podsetimo, u klub je nedavno stigao reprezentativac Gvineje Sejdubu Suma, najzvučnije pojačanje u istoriji popularnog kluba. 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()