Grci spremili milione za Hvanga: Na pomolu novi odlazak sa Marakane?

Veliko interesovanje za fudbalerom uz Južne Koreje

30.06.2024. 20:55
  • Podeli:
in bom hvang fk crvena zvezda-6515cf903a0b5.webp Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaler Crvene zvezde, In-Beom Hvang (27) jedan je od najzapaženijih fudbalera  kluba sa Marakane prošle sezone. Na tržištu je veliko interesovanje za ovim fudbalerom, a crveno-beli će ga tepko zadržati po svemu sudeći.

Grčki Sport Time preneo je informaciju da se zainteresovanim klubovima pridružio i AEK iz Atina čiji trener Matijas Almeida izuzetno ceni kvalitete 27-godišnjeg veziste.

AEK traži alternativu za Orbelina Pinedu za kojeg se sve više šuška da bi karijeru mogao da nastavi u Meksiku, te da će AEK na ime transfera zaraditi 15.000.000 evra.

U njgovom ugovoru postoji klauzula po kojoj bi neki klubovi iz pet najjačih evropskih liga mogli da ga dobiju za 5.500.000 evra, koliko je Zvezda isplatila Olimpijakosu, pa će AEK morati da izdvoji značajno veću sumu od pomenute.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()