Grci: Ubica navijača AEK-a nalazi se među uhapšenima

Utakmica Dinama i AEK-a očekivano otkazana

08.08.2023. 15:59
  • Podeli:
aek atina reuters-64d22b0089bb7.webp Foto: Reuters

Jedan Grk ubijen je nožem tokom tuče navijača zagrebačkog Dinama i atenskog AEK-a.

Grčki medij navodi da je hitna pomoć prebacila mladića u bolnicu, gde su se doktori borili kako bi mu spasili život. Uz njega je bilo još nekoliko povređenih navijača, dok je njih šest "u očaju, držeći se za lice i stalno pričajući na telefon", čekalo da vide šta će se dogoditi s pripadnikom njihove grupe, navodi grčka Gazeta.

Grčka televizijska stanica SKAI poziva se na izvore iz grčke policije i tvrdi da se ubica 29-godišnjeg Mihalisa nalazi među uhapšenim. Ukupno je uhapšeno 82 Hrvata i grčka policija veruje da je među njima i počinitelj koji je nožem ubo nesretnog navijača domaće ekipe.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()