Grejem Arnold još četiri godine selektor Australije

Glad da nastavim da budem selektor Australije nikada nije bio jači, rekao je stari/novi vođa Kengura

30.01.2023. 11:31
  • Podeli:
Grejem Arnold-63d79c75661a2.webp Foto: AP Photo/Thanassis Stavrakis/Tanjug

Selektor fudbalske reprezentacije Australije Grejem Arnold ostaće na ovoj funkciji do kraja 2026. godine, saopšteno je .

"Foksport" navodi da je Arnold imao ugovor sa Fudbalskim savezom Australije do kraja Svetskog prvenstva u Kataru, ali je posle dogovora dve strane odlučeno da ugovor bude produžen na još četiri godine.

Australija je na Mundijalu u Kataru eliminisana u osmini finala od selekcije Argentine sa 2:1, koja je kasnije osvojila titulu na SP.

Arnold je prvi selektor Australije od Frenka Farine kome je dodeljen drugi mandat, a naredno veliko takmičenje za ovu reprezentaciju biće Kup Azije u Kataru, koji će biti održan za godinu dana.

"Volim Australiju i fudbal u ovoj zemlji. Glad da nastavim da budem selektor Australije nikada nije bio jači. Želim da našim navijačima pružim dosta osmeha kao što smo to uradili na SP u Kataru. Imam velike planove u naredne četiri godine, a prvi veliki izazov je Kup Azije u Kataru", rekao je Arnold na konferenciji za novinare.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()