Grizman čeka novu priliku da postane najbolji: Simeone ga video uznemirenog i zamenio ga

Francuz bi, uskoro, mogao da postane najbolji u istoriji Atletika

24.12.2023. 09:12
  • Podeli:
grizman tanjug ap-6582b8d99ce75.webp Foto: AP Photo/Patrick Post

Atletiko Madrid je slavio ovog vikenda protiv Sevilje i stigao do trećeg mesta na tabeli. Sada ima 38 bodova kao i Barselona

U odloženom susretu 4. kola La Lige klub iz Madrida je uzeo tri boda sa minimalnim rezultatom - 1:0, a gol je postigao Markos Ljorente u prvom minutu drugog poluvremena.  

Domaćin je od 70. minute igrao sa igračem manje.

Grizman propustio priliku

Francuski napadač Antoni Grizman imao je priliku da postane najbolji strelac u istoriji Atletika jer ga je trener Dijego Simeone zamenio tokom meča. Iskusni Francuz ostaje na vrhu izjednačen sa Luisom Aragonesom sa 173 postignuta gola u crveno-belom dresu. 

Kada je ekipa iz Madrida ostala sa deset igrača na terenu Simeone je primetio uznemirenost kod Grizmana i momentalno ga zamenio. 

Jasno je da će se ove sezone Antoni osamiti na tabeli najboljih strelaca Atletika pošto će sigurno dati još nekoliko golova. 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()