Grizman se pokajao: Francuz uputio izvinjenje Sančezu

Atletiko Madrid savladao Inter na penale i nastavio trku u Ligi šampiona

15.03.2024. 11:16
  • Podeli:
grizman tanjug ap-6582b8d99ce75.webp Foto: AP Photo/Patrick Post

Vest o ispadanju Intera iz Lige šampiona još potresa i igrače i navijače italijanskog tima. Odbrane penala Jana Oblaka još ih proganjaju, ali i promašaj Lautara Martineza sa bele tačke... Na drugoj strani igračima Atletiko Madrida su se ohladile glave od euforije i plasmana u četvrtfinale takmičenja, pa je i Antoan Grizman uputio izvinjenje Aleksu Sančezu

Društvenim mrežama se posle utakmice širio video na kom se vidi kako je Antoan Grizman tokom penala uvredio igrača Intera. Kamera je napadača Atletika uhvatila kako izgovara da je Čileanac se***a, a Sančez kao drugi izvođač svoje ekipe nije pogodio sa bele tačke.

"Marka" piše da se Griezman javio Sančezu kako bi mu se izvinio. Objasnio je da je samo pokušavao da motiviše svog golmana Jana Oblaka, a ne da uvredi iskusnog napadača.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()