Gruzija piše istoriju: Hvičin gol peti najbrži u istoriji na EURO

Ovo je peti najbrži gol postignut na završnim turnirima

26.06.2024. 22:28
  • Podeli:
kvarackelija AP PhotoAlessandra Tarantino-667c7a830e508.webp Foto: AP PhotoAlessandra Tarantino

Fudbalski reprezentativac Gruzije Hviča Kvarackelija postigao je gol protiv Portugalije na isteku 01:34 minuta.

Tako je ovo peti najbrži gol postignut na završnim turnirima.

Najbrži je postignut takođe na aktuelnom Evropskom prvenstvu i dao ga je albanski reprezentativac Nedim Bajrami - u 23. sekundi meča sa Italijom.

Drugi na ovoj listi je Rus Dimitrij Kiričenko (protiv Grka, Euro 2004, u 67. sekundi), na trećem mestu je Juri Tilemans (protiv Rumunije, EURO 2024, 73. sekunda) i četvrti je Šveđanin Emil Forsberg (protiv Polsjke, EURO 2021, 01:22 minut).

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()