Gulit izabrao najbolje igrače u istoriji fudbala

Mbape je imao teško leto, jer je birao između PSŽ i Real Madrida, rekao je velikan holandskog fudbala

21.02.2023. 11:01
  • Podeli:
Rud Gulit-63f496610e0e8.webp Foto: Profimedia

Nekadašnji holandski reprezentativac Rud Gulit (60) izjavio je da su Lionel Mesi, Pele i Dijego Armando Maradona najbolji igrači u istoriji fudbala, prenosi španski sportski list "Marka".

"Mesi je imao ogroman pritisak da osvoji Svetsko prvenstvo u Kataru. To mu je bila poslednja šansa i uspeo je. Mesi, Pele i Maradona su najbolji igrači u istoriji fudbala", rekao je Gulit.

On je istakao da je impresioniran igrama francuskog fudbalera Kilijana Mbapea.

"Mbape je trenutno na Mesijevom nivou. Briljirao je u finalu SP. Mlad je, a preuzeo je veliku odgovornost. On je izvanredan igrač, neverovatan je. Mbape je imao teško leto, jer je birao između PSŽ i Real Madrida. Ostao je u PSŽ i nastavio je da briljira. Impresioniran sam", dodao je legendarni holandski fudbaler.

Gulit je igračku karijeru završio 1998. godine u Čelsiju. On je pre toga igrao za Sampdoriju, Milan, PSV, Fejenord i Harlem. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()