Gvardiol dao fantastičan gol Realu: Prvi dodir sa loptom mi nije bio najbolji

U meču sa šest golova i dva preokreta, videli smo bar četiri evrogola

10.04.2024. 10:27
  • Podeli:
Joško Gvardiol-66164d7f0881c.webp Foto: AP Photo/Jose Breton/Tanjug

Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol postigao je jedan od najljepših golova u famtastoćmpk noći četvrtfinala Lige šampiona. Real Madrid i Mančester siti su odigrali 3:3 na "Santjago Bernabeu" u prvoj utakmici.

U meču sa šest golova i dva preokreta, videli smo bar četiri evrogola, od kojih je jedan postigao Joško Gvardiol. U 70. minutu je u prijemu namestio sebi priliku za šut i pogodio, slabijom desnom nogom, na prelep način.

"Kakva utakmica, neverovatno. Bilo je neverovatno iskustvo igrati na ovom stadionu i jako sam srećan što sam dao svoj prvi gol i to ovako jakom protivniku. Prvi dodir sa loptom mi nije bio najbolji, ali onda sam sebi rekao da ću je opaliti, pa šta bude", rekao je Gvardiol za "TNT Sports" i dodao:

"Uživao sam igrajući protiv Reala, a znali smo da će biti teško. Primili smo dva nesrećna gola iz odbijanja, ali smo uspeli da se vratimo. Ovo nam je dobar rezultat za revanš sledeće nedelje, ali prvo moramo da dobijemo Luton u prvenstvu".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()