Gvardiol na korak do potpisa za Siti: Hrvat dogovorio i lične uslove

Mogao bi da postane najskuplji centralni bek svih vremena

25.06.2023. 11:37
  • Podeli:
Joško Gvardiol_Profimedia-648d973bafd8f.webp Foto: Profimedia

Hrvatski fudbaler Joško Gvardiol i enegleski Mančester siti, koji je minule sezone osvojio triplu krunu, dogovorili su se oko ličnih uslova za igrača u budućoj saradnji. Sada su na redu klubovi da se usaglase oko cene obeštećenja, odnosno da se čuje zahtev aktuelnog kluba mladog Hrvata - RB Lajpciga

Ovaj 21-godišnjak je izbio na svetsku scenu sa impresivnim nastupima na Svetskom prvenstvu u Kataru, što je izazvalo pohvale stručnjaka i navijača.

Nakon što je pomogao Hrvatskoj da osvoji treće mesto na svetu i RB Lajpcigu još jedan plasman u Ligu šampiona, Fabricio Romano tvrdi da je trener Pep Gvardiola veliki navijač i da želi da dovede Hrvata na "Etihad".

RB Lajpcig je često lukav na tržištu i neće dozvoliti svom defanzivcu da ode jeftino, a klub se nada da će dobiti najmanje 100 miliona evra, što bi Gvardiola učinilo najskupljim centralnim bekom svih vremena.

Siti se nije plašio, poslednjih godina, da potroši na svoju odbranu. Pre Gvardiola velike ugovore dobili su Ruben Dijas, Džon Stouns, Kajl Voker i Ejmerik Laport.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()