Gvardiola: Bajernov tim nije pravljen da bi gledao šta će se desiti u revanšu

Fudbaleri Mančester sitija dočekuju sutra ekipu Bajerna u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona.

10.04.2023. 19:54
  • Podeli:
Pep Gvardiola Guardiola Reuters-63971404b5ed9.webp Foto: Reuters

 Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola izjavio je pred utakmicu sa Bajernom da je protivnički tim napravljen da pobeđuje na gostovanjima.

Fudbaleri Mančester sitija dočekuju sutra ekipu Bajerna u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona.

"Bajernov tim nije pravljen da bi gledao šta će se desiti u revanšu. Pravljen je da dođe ovde i da pobedi. Iz mog iskustva kada sam bio tamo imao sam osećaj da nije bitno gde igraš, moraš svuda da budeš Bajern. Moraš da probaš da pobediš", rekao je on i dodao: 

"Ako se brane više nego obično, to je zato što igraju dobro. Ne mislim da će Bajern doći ovde, sedeti, braniti se 90 minuta, praviti dve ili tri kontre i onda da će gledati šta će biti u Minhenu", istakao je Gvardiola.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()