Gvardiola ima zamerke za Halanda: On stalno želi da se lopta dodaje samo njemu

Mislim da od Pepa ne postoji trener od kojeg je bolje učiti, kaže Norvežanin

12.08.2023. 12:31
  • Podeli:
Erling Haland_PA AP Tanjug-64d69ff85cf05.webp Foto: PA / AP / Tanjug

Erling Haland daje golove i kao pojedinac je odličan, ali fudbal je timska igra i sebičnosti se ne tolerišu. Čak ni najboljima. 

Norvežanin je na startu nove sezone, u 1. kolu Premijer lige, na meču Mančester sitija i Barnlija postigao dva gola u slavlju pobede od 3:0. Međutim, trener šampiona Engleske Pep Gvardiola je imao šta da zameri sjajnom napadaču. 

Španac je bio iskren na pitanja novinara šta je to energično pričao Halandu na putu do svlačionice:

"On stalno želi da se lopta dodaje njemu i samo njemu. Stalno želi da ga neko proigrava u prostor. Erling je hteo loptu, ali Bernardo Silva je napravio dobru odluku. Postigao je dva gola, verujem da je srećan", rekao je Gvardiola.

I Haland je ispričao šta se desilo na kraju prvog poluvremena.

"Pokušavam da budem fokusiran svaki dan i uvek ističem da je zadovoljstvo raditi s Pepom. Moram da nastavim da se razvijam jer sam i dalje mlad. Mislim da ne postoji trener od kojeg je bolje učiti. Incident se dogodio nakon poslednje akcije u poluvremenu jer sam se malo naljutio na Bernarda Silvu zato što mi nije dodao, pa se Pep naljutio na mene", istakao je Norvežanin.

Pored Holanda treći gol za "građane" postigao je Rodri, a Siti u narednom kolu dočekuje Njukasl.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()