Gvardiola kritikuje novajliju pred susret sa Zvezdom: Nije dovoljno dobro

Uprkos svemu Španac ne gubi nadu

17.09.2023. 14:31
  • Podeli:
Mateus Nunes-6506f164e5474.webp Foto: AP Photo/Dave Thompson/Tanjug

Pred premijeru Lige šampiona, odnosno 1. kolo evropskog takmičenja i međusobni susret Mančester sitija i Crvene zvezde (utorak 21:00), tim Pepa Gvardiole je bolje prošao na meču Premijer lige, nego Baharova ekipa u utakmici Superlige Srbije

Uprkos pobedi protiv Vest Hema, trener aktuelnog osvajača Lige šampiona, Pep Gvardiola nije bio zadovoljan, naročito nastupom novajlije u timu Mateusa Nunesa. Iako Španac veruje da igrač ima mnogo kvaliteta, primetio je jednu manu.

"Nunes može da igra veznog ili napadačkog veznog, pa čak i beka. Mora da se poboljša, to još nije dovoljno dobro. Njegova energija je dobra i on ima mnogo kvaliteta. On može dobro da dribla i vremenom će naučiti kako da bude precizniji pri prvom dodiru. On će to uskoro pokazati", veruje Gvardiola. 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()