Gvardiola nije razočaran ranom eliminacijom: Pogrešno mislite o našim ciljevima

Naša su očekivanja visoka, ali ne toliko da nas ne bi zadovoljila i tripla kruna, kaže španski trener

28.09.2023. 10:26
  • Podeli:
Gvardiola Tanjug Ap Thanassis Stavrakis-64de28423fea5.webp Foto: Tanjug/Ap/Thanassis Stavrakis

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola izjavio je da njegov klub nije planirao da ove sezone osvoji četiri trofeja, prenosi Skaj sports.

Fudbaleri Mančester sitija su prošle sezone osvojili titulu u Premijer ligi, FA kup i Ligu šampiona. U sredu su eliminisani u 1/16 finala engleskog Liga kupa, pošto su u gostima poraženi od Njukasla sa 1:0.

"Mislite da su cilj četiri titule? Iskreno, zaista nisu. Bili bismo i više nego zadovoljni s trostrukom krunom. Naša su očekivanja visoka, ali ne toliko da ne bismo bili zadovoljni sa tri titule", rekao je Gvardiola.

Glavni sudija meča Kris Kavano pokazao je Gvardioli žuti karton u finišu utakmice.

"Ne znam koliko su prekršaja oni napravili, koliko smo ih imali mi i koliko je žutih kartona podeljeno. Emocije su prisutne tokom utakmice. Poštujem sudije i njihov posao. Zaslužio sam žuti karton", dodao je menadžer Mančester sitija.

Za Građane na meču sa Njukaslom nisu igrali Erling Haland, Kajl Voker, Ruben Dijas...

"Mislim da su Kajl i Erling odigrali već dosta minuta, a pred nama je još mnogo utakmica. Palo mi je na pamet da uvedem Halanda u poslednjih 10 ili 15 minuta, ali sam odlučio da to ne uradim", zaključio je Gvardiola.

Mančester siti će u narednom kolu Premijer lige gostovati Vulverhemptonu.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()