Gvardiola prezadovoljan: Dugo sam trener, Riko je najbolji igrač sa kojim sam radio

Rođen u Mančesteru, ponikao u Sitiju

05.10.2023. 14:36
  • Podeli:
Riko Levis-651ead9c9c9ae.webp Foto: AP Photo/Matthias Schrader/Tanjug

Mančester siti je u 2. kolu Lige šampiona u gostima savladao Lajpzig 3:1, iako je igrao u kombinovanom sastavu.

Priliku je od prvog minuta dobio osamnaestogodišnji Riko Levis. Igrao je u sredini terena zajedno sa Rodrijem, a onim što je pokazao na terenu oduševio je trenera Pepa Gvardiolu.

“Kakav igrač. Izvanredan. Ima 18 godina, a može da igra na četiri, pet pozicija, ne plaši se, sjajan je u odbrani. Trener sam 15 godina, trenirao sam neverovatne igrače, ali ovo je najbolji sa kojim sa radio“, sipao je komplimente Gvardiola.

Levis je rođen u Mančesteru i ponikao je u omladinskoj školi Sitija. U novembru će napuniti 19 godina.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()