'Haland je na nivou igrača četvrte lige'

Bivši kapiten prokomentarisao Halanda nakon remija Sitija sa Arsenalom

01.04.2024. 09:45
  • Podeli:
haland-660a6585db28c.webp Foto: AP Photo/Dave Thompson

Bivši kapiten Mančester junajteda Roj Kin žestoko je kritikovao igru napadača Mančester sitija Erlinga Halanda.

Kin je prokomentarisao Halanda nakon remija Sitija sa Arsenalom (0:0) u jednom od ključnih mečeva u borbi za titulu Premijer lige.

Haland, jedan od najboljih strelaca u Evropi ove sezone, jedva da je uspevao da dotakne loptu pored defanzivaca Arsenala.

"Generalno nivo njegove igre je slab, ne samo danas, mislim da je generalno sve gori, njegova igra glavom ili šta god da kažu da je najbolji na svetu. Mora da napredje jer je skoro na nivou igrača četvrte lige", rekao je Kin.

Haland je imao 23 kontakta sa loptom na celoj utakmici, bez ijednog šuta ka golu ili dodavanja koje je stvorilo šansu njegovom timu.

Norvežanin je, inače, postigao 18 golova u Premijer ligi ove sezone, dva više od trojca koji ga prati na golgeterskoj tabeli.

Siti je ovim remijem ostao na trećem mestu sa bodom manje od Arsenala, a dva iza lidera Liverpula, devet kola pre kraja sezone.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()