Haland otkrio čime vara nutricioniste: Jelo nije nimalo lagano

O zdravlju napadača Mančester sitija brinu ekipe stručnjaka

04.02.2024. 21:30
  • Podeli:
Erling Haland-63c65cd9ce1ad.webp Foto: Profimedia

Fudbaleri danas ne liče na svoje prethodnike, naročito kada je građa u pitanju. I kada je ta fizička građa krenula da bude važna u fudbalu zaustavljanja više nema i ako želiš da budeš najbolji moraš da budeš "stena". 

Erling Haland svojom snagom ostvaruje prednost nad defanzivcima, a u razgovoru za City+ otkrio je koje jelo krišom jede, a ne bi smeo.

O zdravlju napadača Mančester sitija, kao i o celom timu, brinu ekipe stručnjaka, ishrana je strogo programirana i prilično rigorozna.

Međutim, i Haland, kao i svaki čovek, ima svoje slabosti, pa je smislio kako da prevari nutricioniste 

"Ako ih varam, jedem kebab pizu. Kebab piza mi je najdraža stvar i volim to. Tako je dobro. Moj brat i ja, kada je kupimo, bodrimo se međusobno da što više pojedemo", otkrio je Norvežanin.

Haland je i ranije govorio o svojoj prehrani u dokumentarcu "The Big Decision" poručivši da mnogo brine o svom tijelu tako što pažljivo bira šta će jesti.

Norvežanin se konačno vratio na terene nakon dva mjeseca pauze i 10 propuštenih utakmica za Manchester City, tako da je sada spreman vratiti se tamo gdje je stao u decembru.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()