Handanovič posle 11 godina napustio Inter

I dalje nije poznato u kom klubu će nastaviti karijeru legendarni golman

12.07.2023. 18:44
  • Podeli:
samir-handanovic-pixsell-ettore-griffoni-ipa.jpg Foto: Pixsell/Ettore Griffoni

Slovenački golman Samir Handanovič napustio je Inter nakon 11 godina, objavio je italijanski tim na zvaničnom sajtu.

"Lider na terenu i u svlačionici, neustrašivi kapiten. Samir Handanovič je bio sve to za nas punih 11 sezona koliko je čuvao gol Nerazura", objavio je Inter.

Na 455 utakmica, mrežu je sačuvao 166 puta. Izjednačio se sa Ivanom Romariom Kordobom na desetom mestu večne liste igrača sa najvećim brojem nastupa za klub. Osvojio je Skudeto 2020/21, Kup Italije dva puta i Superkup Italije takođe dva puta.

I dalje nije poznato u kom klubu će nastaviti karijeru legendarni golman.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()