Haos u Partizanu: Severina tražio raskid ugovora

Igrač već mesec i po dana piše klubu i niko na to ne reaguje

22.02.2024. 14:45
  • Podeli:
Ksander Severina-64ba24f97e88d.webp Foto: FK Partizan

Ksander Severina je u četvrtak napustio Partizan bez pozdrava, uz obrazloženje da mu do 1. februara, kako je pisalo u ugovoru, nije isplaćen bonus za potpis ugovora, kao što ni njegovom agentu nije uplaćena nadoknada za transfer, saznaje "Telegraf".

Bonus je iznosio 25.000 evra. komisija agenta 50.000 evra i fudbaler je još početkom februara poslao pismo upozorenja, ali je ono po svoj prilici ignorisano, kao i telefonski pozivi Severininog menadžera.

To je na kraju dovelo do drastičnog preokreta u odnisma igrač - klub. U sredu je Severina normalno trenirao, bez naznaka da će bilo šta da uradi, a dan kasnije se nije pojavio na treningu, da bi posle sveopšte istrage bilo utvrđeno da je pokupio stvari i vratio se u Holandiju.

Klub iz Humske i trener Igor Duljaj su pokušali da stupe u kontakt sa Severinom, ali se on nije javljao na pozive, dok se menadžer posle izvesnog vremena javio i istom pričom koju ponavlja već mesec i po dana - dugovanje, dugovanje...

Pregovori dve strane, navodno, još traju i postoji mogućnost da se Severina vrati u petak u Beograd.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()