Hazard živeo tokom leta kako je želeo: Samo nemoj da me teraš da trčim

Belgijanac sam i normalno je da volim pivo, otvorio je dušu sada penzionisani fudbaler

19.02.2024. 13:52
  • Podeli:
Eden Hazard press_Reuters-1669727994461.webp Foto: Reuters

Eden Hazard je otišao u igračku penziju, posle 16 godina profesionalne karijere i više od 700 odigranih utakmica... Bilo je teško prelomiti, a kada je osetio čari života bez nadzora i rasporeda brzo mu se dopalo. 

Belgijanac je gostovao u podkastu bivšeg saigrača Jona Obija Mikela i govorio o tome kako nije uvek bio spreman na početku sezona.

"Svakog leta sam se ugojio četiri, pet kilograma. Mislio sam da tokom slobodnog vremena mogu da radim šta želim posle deset meseci držanja tela na najvišem nivou dok me drugi na terenu šutiraju. Nemojte od mene da tražite da bilo šta striktno radim tokom odmora. Uživam da budem sa porodicom i da idem na plažu. Ne tražite od mene da trčim te tri, četiri, jedine slobodne, nedelje. Mogu sa decom da igram fudbal na plaži, nema problema, ali ne tražite od mene da trčim", rekao je Hazard.

Ništa Eden nije radio šta, većina, drugih sportista ne radi.

"U prvih mesec dana sezone razmišljao sam kako je tek početak, a onda bih od septembra do oktobra leteo jer mi je trebalo vremena da telo i um dovedem u najbolje stanje. Volim da provodim vreme sa porodicom i prijateljima. Šta god da mi ponudiš da pojedem, ja ću prihvatiti. Čak i ako mi se ne sviđa, poješću. Belgijanac sam, a mi volimo pivo jer imamo najbolja piva na svetu. Nisam pio svaki dan, to nije tačno, ali jedno ili dva bi mi lepo sela posle utakmice", objasnio je Hazard.

Hazardova karijera je u jednom trenutku bila blistava i bio je jedan do najboljih na svetu, ali će među navijačima Reala ostati upamćen kao najveći promašaj u istoriji kluba.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()