Henderson o odlasku u Saudijsku Arabiju: Novac mi nikada nije motivacija, drugi je razlog

Žao mi je i izvinjavam se ako sam nekog uvredio, ali se nisam promenio

05.09.2023. 15:07
  • Podeli:
Dzordan Henderson_Profimedia-64abe0c8483c8.webp Foto: Profimedia

Fudbaler Al Etifaka Džordan Henderson (33) izjavio je da nije zbog novca odlučio da nastavi karijeru u Saudijskoj Arabiji, prenose britanski mediji.

Henderson je poslednjih 12 godina igrao za Liverpul, ali je u letnjem prelaznom roku odlučio da pojača Al Etifak. On se našao na meti kritika zbog odluke da nastavi karijeru u Saudijskoj Arabiji.

"Naravno da me boli kada navijači poruče da više neće da me podržavaju. Nisam jedan od onih koji će da kažu: Dobro sam, porodica mi je dobro, idemo dalje, pa sve to da zaboravim. Međutim, znam da svako ima pravo na mišljenje. Žao mi je i izvinjavam se ako sam nekog uvredio, ali se nisam promenio. Razumem bes i frustraciju", rekao je Henderson.

Enlez je demantovao da u Al Etifaku zarađuje četiri puta više nego u Liverpulu.

"Mogu ljudi da veruju ili ne, ali mi u karijeri novac nikad nije bio glavna motivacija. To je pre svega bila šansa da sa bivšim saigračem, sada trenerom, Stivenom Džerardom učinimo nešto važno, za razvoj fudbala na jednom prostoru", dodao je Henderson.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()