Hernandes ne viđa svoju decu, a to zamera svom ocu: Bivša supruga javno optužila zvezdu PSŽ

Francuz je u vezi sa 10 godina starijom ženom i ponavlja istu stvar koju je njemu njegov otac učinio

17.03.2024. 13:59
  • Podeli:
lucas_hernandez - reuters-1669187113828.webp Foto: Reuters

Defanzivac PSŽ Lukas Hernandez optužen je javno od svoje bivše supruge Ameli Ljorente da je zaboravio na svoju decu i ne stupa u kontakt sa njima. Sudskom odlukom pri razvodu Ameli je dobila starateljstvo, a Lukas obavezu izdržavanje sina i kćerke.

Hernandez godišnje u PSŽ zarađuje 19 miliona evra, a Ameli je objavila fotografiju njihove dece koja večeraju u mraku. 

"Možeš da prestaneš da igraš na dve strane, Lukase. Kristina Bućino, poklanjam ti ga. Nemoj samo da zaboraviš da imaš dvoe djece koju nikada ne viđaš", napisala je Ameli na društvenim mrežama zajedno sa objaveljenim fotografijama.

Printscreen/Instagram/Amelialorente

Kristina Bućino (38) je italijanska glumica i model, nova devojka Hernandeza. Sa Španjolkom Ljorente se Francuz rastao pre godinu kada je žena saznala da je vara. I pre toga su imali nekoliko uspešnih pokušaja mirenja. 

Bućino živi sa Hernandezom u Parizu. 

Hernandez ima 28 godina i reprezentativac je Francuske za koju je nastupao 36 puta. Član PSŽ je od prošlog leta kada su ga Sveci od Bajerna otkupili za 45 miliona evra. Inače, ponikao je u Atletiko Madridu zajedno sa svojim bratom Teom.

Neverovatno je kako se sudbina ponavlja. I Lukasa i njegovog brata Tea otac, nekadašnji fudbaler Atletiko Madrida, napustio je pre 20 godina i od tada se nije oglašavao. Oni za njega neće da čuju, a Lukas je na dobrom putu da uradi svojoj deci isto šta zamera svom ocu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()