Heroj Partizana žali za pobedom: Šteta, imali smo priliku da napravimo veliki korak napred

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali su večeras bez pobednika, 2:2 u meču 24. kola Superlige Srbije

09.03.2024. 19:58
  • Podeli:
aleksandar jovanović, večiti derbi - 9 mart 2024 - foto Dusan Milenkovic ATAImages-65ecb1072f44f.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Golman fudbalskog kluba Partizan Aleksandar Jovanović izjavio je večeras da je derbi sa Crvenom zvezdom opravdao očekivanja i dodao da su crno-beli propustili priliku da pobede u 172. večitom derbiju, u kojem su bili znatno slabiji rival i gde je on bio heroj meča i spasao saigrače od težeg poraza.

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali su večeras bez pobednika, 2:2 u meču 24. kola Superlige Srbije. 

"Mislim da je derbi opravdao očekivanja. To zaista mislim, ne kažem to kao frazu. Navijači su mogli da uživaju u lepoj predstavi igrača oba tima, obe ekipe su osvojile po bod, ali ne znam da li da slavimo, jer smo imali 2:1. Baš šteta što nismo uspeli da pobedimo, jer smo imali priliku da napravimo veliki korak napred", rekao je Jovanović posle meča za TV Arena sport.

Crno-beli su meč završili sa igračem manje, pošto je u 74. minutu isključen Ksander Severina.

"Bilo je mnogo teško igrati posle isključenja Severine. Tako da kada sve to imamo na umu možemo da budemo zadovoljni", dodao je Jovanović.

Partizan je zadržao prvo mesto na tabeli Superlige Srbije sa 60 bodova, dok je Crvena zvezda druga sa 59.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()