Himna Gruzije prvi put ikad na EURO: Navijači Turske sramotno zviždali - fudbaleri pevali sa ponosom

Korisnici na društvenim mrežama osudili su ponašanje navijača Turske na stadionu

18.06.2024. 18:42
  • Podeli:
gruzija-6671b8e581c93.webp Foto: Martin Meissner

Prvi put ikada, fudbalska reprezentacija Gruzija igra na Evropskom prvenstvu ili bilo kojem drugom velikom takmičenju. Samim tim, njihova himna je takođe prvi put danas intonirana na stadionu "Signal Iduna Parku", a ovaj poseban momenat pokvarili su navijači Turske.

Naime, od samog početka intoniranja himne Gruzije, stadionom su se prolamali gromoglasni zvižduci turskih navijača, od kojih se na momente ton nije ni čuo.

Bilo je to izuzetno ružno ponašanje, koje su momentalno osudili korisnici na društvenim mrežama, ali su istovremeno pohvalili fudbalere Gruzije što su mirno, časno i dostojanstveno nastavili da pevaju svoju himnu.

Videlo se da su to radili sa velikim ponosom, a kako i ne bi, kada se njihova zemlja prvi put takmiči na Evropskom prvenstvu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()