Hit snimak sa Evropskog prvenstva: Navijač se sa tribina bacio na Kristijana Ronalda

Gruzija je bila bolja rezultatom od Portugala rezultatom 2:0

27.06.2024. 10:35
  • Podeli:
cristiano ronaldo reuters-6603c36a366b6.webp Foto: Reuters

Zanimljiva situacija dogodila se juče po završetku utakmice između Gruzije i Portugala na Evropskom prvenstvu u fudbalu. Gruzija je bila bolja rezultatom 2:0. 

Jednu od glavnih uloga igrao je Kristijano Ronaldo.

Naime, jedan od navijača žarko je želeo fotografiju ili potpis popularnog Portugalca, toliko da je u jednom momentu uspeo da izmakne oku obezbeđenja i da se popne na vrh tunela.

On se odatle bukvalno bacio na Ronalda i pao u dubinu tunela, a obezbeđenje se bacilo ispred Kristijana kako bi ga zaštitilo i kako ovaj ne bi bio povređen zahvaljujući ovom šokantnom pokušaju.

Ni sam Portugalac nije mogao veruje šta se dešava i ukopao se u mestu u neverici, a njegov pogled je dovoljno govorio da mu nije bilo nimalo prijatno.

Još uvek nije jasno da li je momak koji se bacio na njega na kraju i povređen, jer je pao sa prilično velike visine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()