Hladan oproštaj u Junajtedu: Ronaldu posvetili samo 81 reč

Nakon brojnih uvreda na račun kluba i iznošenja privatnih stvari u javnost, Junajted je rasknuo ugovor sa Kristijanom Ronaldom

22.12.2022. 15:05
  • Podeli:
Kristijano Ronaldo.jpg Foto: Profimedia

Engleski mediji iznenađeni su načinom na koji se Mančester Junajted oprostio od  Kristijana Ronalda nakon što je pre nekoliko sedmica i zvanično raskinuo saradnju s Portugalcem.

Nakon brojnih uvreda na račun kluba i iznošenja privatnih stvari u javnost, Junajted je rasknuo ugovor sa Kristijanom Ronaldom.

Kako to običaji i tradicija nalažu, u prvom narednom meču na Old Trafordu piše se o igračima koji su napustili klub. Ali, engleskim medijima "zapalo" je za oko to što su se u Junajtedu od Ronalda oprostili vrlo "hladnim" saopštenjem.

U zvaničnom programu utakmice Mančester Junajted - Barnli domaćin je Ronaldu posvetio svega 81 reč. To je znatno manje nego što su dobijali drugi bivši igrači Junajteda.

"Kristijano Ronaldo je napustio klub nakon sporazumnog raskida saradnje. Portugalac je postigao 145 golova u dva mandata u klubu, a nastupio je na 436 utakmica i pomogao nam je da osvojimo tri Premier lige, jedan FA Cup, dva Liga kupa, Ligu prvaka i FIFA Svetsko klupsko prvenstvo", stoji u oproštaju od Ronalda.

Za to vreme, Kristijano Ronaldo je sve bliži saudijskom Al Nassru gde bi trebalo da potpiše najunosniji ugovor ikad viđen u svetu fudbala.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()