Hrvatski trener preuzeo TSC

Stiže iz mostarskog Veleža

28.06.2024. 12:53
  • Podeli:
Dean Klafurić profimedia-0441944655-667e961a76690.webp Foto: Profimedia

Novi trener srpskog superligaša TSC-a iz Bačke Topole biće Dean Klafurić, koji stiže iz mostarskog Veleža.

Sa tim klubom Klafurić je minule sezone zauzeo treće mesto u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Klafurić će na klupi srpskog prvoligaša naslediti Žarka Lazetića (42), koji je je otišao nakon gotovo dve i po godine iz kluba i preuzeo izraelski Makabi.

Klafurić je nedavno sporazumno raskinuo ugovor sa mostarskim Veležom, a predsednik Veleža Senad Kevelj poručio je tada da je Klafurićev odlazak "svima bio šok".

Klafurić je u dosadašnjoj karijeri vodio Slaven Belupo i Goricu u Hrvatskoj, kao i žensku reprezentaciju Hrvatske, Etnikos na Kipru, Legiju iz Varšave, s kojom je osvojio "duplu krunu" u Poljskoj, te mađarski Honved.

Radio je i u zagrebačkom Dinamu, Al-Nasru i Al-Ainu kao asistent.

Klafurić je već doputovao u vojvođansku ravnicu i trebalo bi da debituje u današnjoj prijateljskoj utakmici protiv Tekstilca na terenu Akademije fudbala u Bačkoj Topoli.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()