Huan Mata iz Galatasaraja otišao u Japan

Igrao za Mančester junajted, Čelsi, Valensiju i Real

03.09.2023. 14:30
  • Podeli:
Huan Mata-64f47c72c16d6.webp Foto: Profimedia

Nekadašnji španski fudbalski reprezentativac Huan Mata (35) potpisao je ugovor sa Viselom iz Kobea, saopštio je japanski klub. 

Mata je prošle sezone igrao za Galatasaraj, a sa turskim klubom je osvojio titulu u nacionalnom prvenstvu. 

On je ranije igrao za Mančester junajted, Čelsi, Valensiju i Real Madrid. 

Španski fudbaler je u japanski klub stigao bez obeštećenja, pošto mu je istekao ugovor sa Galatasarajem. 

Za reprezentaciju Španije odigrao je 41 utakmicu i postigao je 10 golova. Sa Španijom je osvojio Svetsko prvenstvo 2010. godine i Evropsko prvenstvo 2012. godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()