Huligan sa derbija priznao krivicu: Ovo je kazna koja mu sleduje

On je na stadionu Partizana u ponedeljak, 23. septembra tokom utakmice protiv Crvene zvezde, neovlašćeno ušao na teren

25.09.2024. 16:00
  • Podeli:
huligan Dusan MilenkovicATAImages-66f411edde850.webp Foto: Dusan Milenkovic ATAImages

Više javno tužilaštvo (VJT) u Beogradu je saopštilo da je sa Sašom J. (33) zaključilo sporazum o priznanju krivičnog dela "nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu" koje je izvršio u ponedeljak, na 174. derbiju između Partizana i Crvene zvezde.

Obe strane su saglasne da Viši sud u Beogradu okrivljenog oglasi krivim i osudi na uslovnu kaznu zatvora od šest meseci s rokom provere od dve godine i da novčanu kaznu od 100.000 dinara koju je dužan da plati u roku od tri meseca od dana pravosnažnosti presude.

"Ukoliko ne plati novčanu kaznu u tom roku ili ako plati samo deo, sud će mu kaznu, odnosno njen deo, zameniti kaznom zatvora u skladu sa odredbama Krivičnog zakonika", piše u saopštenju.

Saši J, po sporazumu treba da bude izrečena i mera bezbednosti, zabrana prisustvovanja od tri godine fudbalskim utakmicama prvog tima u muškoj konkurenciji Partizana.

Podsećanja radi,  on je  na stadionu Partizana u ponedeljak, 23. septembra tokom utakmice protiv Crvene zvezde, neovlašćeno ušao na teren tako što je preskočio zaštitnu ogradu na južnoj tribini.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()