Huligani pokazali pravo lice: Engleski navijači napali pristalice Srbije u Gelzenkirhenu

Fudbaleri Srbije i Engleske igraju od 21 čas meč prvog kola grupe C na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj

16.06.2024. 16:54
  • Podeli:
gelzenkirhen, neredi navijači engleske - 16 jun 2024 - profimedia (1)-666efc9abd8f9.webp Foto: Profimedia

Grupa engleskih navijača napala je danas pristalice Srbije u blizini glavnog trga u Gelzenkirhenu, javlja reporter Tanjuga.

Prema nezvaničnim informacijama navijači Engleske gađali su pristalice Srbije flašama, stolicama i stolovima.

Incident se dogodio kada su pristalice engleske reprezentacije napale navijače Srbije, koji su mirno sedeli u kafićima u Gelzenkirhenu.

Pojedini britanski i nemački mediji su objavili da je lokalna policija sprečila veće incidente i da ima povređenih, ali i nekoliko uhapšenih lica.

Na društvenim mrežama pojavili su se video snimci napada engleskih navijača na pristalice Srbije.

Fudbaleri Srbije i Engleske igraju od 21 čas u Gelzenkirhenu meč prvog kola grupe C na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Foto: Profimedia
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()