Hvang izbačen iz reprezentacije: Devojka ga prijavila policiji jer je osramotio

Hvang je trenutno pod istragom, kao osumnjičeni, kažu iz FS Južne Koreje

28.11.2023. 23:11
  • Podeli:
Hvang Ui Džo-6566654551188.webp Foto: Hwang Ui Jo/Tanjug

Koreanac Hvang Ui-Džo, fudbaler Notingem Foresta na pozajmici u Noriču, u epicentru skandala je zbog čega je izbačen iz reprezentacije Južne Koreje. 

Prema pisanju tamošnjih medija Ui-Džoza je policiji prijavila njegova devojka jer je javno objavio njihov intimni snimak, bez njene saglasnosti. 

Prema navodima agencije Rjonhap, Hvangova devojka je istakla da nije čak ni znala da se njihov odnos snima. Povodom izbacivanja igrača iz nacionalnog tima oglasio se Fudbalski savez Južne Koreje:

"Članovi nacionalne selekcije moraju da se ponašaju uz najviše poštovanje etičkih standarda, jer predstavljaju našu zemlju. Zbog toga, Hvang je trenutno pod istragom, kao osumnjičeni. Upravo stoga, teško je bilo moguće da on zadrži svoj status reprezentativca. A kako su postavljeni visoki standardi za reprezentativce, smatrali smo da je neprikladno da Hvang bude pozivan u ekipu Južne Koreje".

Hvang Ui-Džo, koji je tokom evropske karijere nosio dresove Bordoa i Olimpjakosa, bio je zvezda mlade reprezentacije, za koju je dao 18 golova na 28 nastupa, dok je za A tim Južne Koreje 19 puta tresao mrežu protivnika na 62 utakmice.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()