Hvang prvi put pred navijačima na Marakani: Neka dođu da napravimo uvertiru za Bojse

Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu od 18:05 časova dočekati niški Radnički na stadionu "Rajko Mitić"

28.09.2023. 21:00
  • Podeli:
in bom hvang fk crvena zvezda-6515cf903a0b5.webp Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaler Crvene zvezde In Bom Hvang izjavio je za klupski sajt, da se raduje što će imati priliku da u subotu zaigra pred navijačima beogradskog kluba.

Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu od 18:05 časova dočekati niški Radnički na stadionu "Rajko Mitić" u okviru 10. kola Superlige Srbije.

"Iskreno, jedva čekam da istrčim na Marakanu i zaigram pred Zvezdinim navijačima. Slušao sam mnogo priča i gledao klipove kako navija Zvezdina publika, a deo toga sam osetio na meču protiv Čukaričkog. Ipak, Marakana je nešto posebno i verujem da će atmosfera biti sjajna, te da će navijači ispuniti tribine", istakao je Hvang.

Dodaje da njegov tim očekuje teška utakmica sa Radničkim iz Niša.

"Pozivam navijače da dođu protiv Radničkog i da pobedom napravimo uvertiru za Jang Bojs. Znam da svi govore samo o toj utakmici, ali je i Superliga važna i moramo da budemo na visini zadatka. Potpuno smo fokusirani na Radnički, ne dozvoljavamo da se govori o bilo čemu drugom, tako da verujem da ćemo uz veliku podršku uspeti da zabeležimo pobedu i što je jednako važno, da kvalitetom fudbala zadovoljimo publiku",  zaključio je Hvang.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()