I Mesi izgubio kontrolu: Davio protivnika nasred terena

Frustraciju pokazuju i najbolji

17.11.2023. 10:21
  • Podeli:
leo_messi  reuters-1669115341180.webp Foto: Reuters

Nije što je Argentina izgubila od Urugvaja, u Južnoameričkim kvalifikacijama za SP 2026, nego što je Lionel Mesi izgubio kontrolu i davio protivničkog igrača nasred terena. 

Frustracija koju je, zbog loše igre svog tima, imao jedan od najboljih fudbalera sveta svih vremena iskalila se na Matijasu Oliveru

Utakmica se igrala u Buenos Airesu, a bila je prepuna tenzija koje su kulminirale u 20. minuti kada je Mesi agresivno prišao Matijasu Oliveru, koji se pre toga sukobio sa Rodrigom De Paulom.

"Radije ne bih rekao šta mislim, ali ti mladići bi trebalo da nauče da poštuju starije", rekao je Mesi posle utakmice sa Urugvajem, na kojoj za svoje delo nije dobio čak ni žuti karton pa se bar uverio da ga cene i poštuju sudije. 

Argentina je kod kuće izgubila od Urugvaja sa 2:0

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()