I Milan upleten u aferu koja pogađa Italiju: Istraga protiv iskusnog reprezentativca Italije

Klub se nije oglašavao

16.11.2023. 11:12
  • Podeli:
Fudbaleri Milana-6555eb0526e1f.webp Foto: AP Photo/Antonio Calanni/Tanjug

Afera nelegalnog klađenja još potresa italijanski fudbal, a novi na meti istrage našao se igrač Milana Alesandro Florenci (32).

Milan je možda izbegao da njegov igrač doživi suspenziju u slučaju Sandra Tonalija jer ga je prodao Njukaslu, kada je slučaj otkriven. Ali kada je mladom Tonaliju izrečena suspenzija od 10 meseci pojavio se drugi slučaj u svlačionici roso-nera.

Italijanski mediji su objavili kako je pokrenuta istraga protiv iskusnog beka Alesandra Florencija zbog ilegalnog klađenja.

Florenci će uskoro biti pozvan na ispitivanje, javila je novinska agencija "La Pres". Fudbalski savez Italije takođe bi trebao da pokrenuti istragu.

Ovaj iskusni fudbaler pridružio se Milanu prošle godine i ima ugovor do leta 2025. godine. Bio je član reprezentacije Italje koja je osvojila Evropsko prvenstvo na Vembliju pre dve godine, ali nije se našao na poslednjem spisku Lućijana Spaletija.

Mediji su pokušali da dobiju službeni stav Milana po ovom pitanju, ali se klub nije oglašavao.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()