I Mile Jovin veruje u Delije: Bode je dobra ekipa, ali neće izdržati pritisak sa tribina Marakane

Navijači su naš 12. igrač siguran sam da će "nositi" fudbalere od prvog do poslednjeg minuta, kaže bivši fudbaler Zvezde

24.08.2024. 15:11
  • Podeli:
Marakana-647c88b373d0a.webp Foto: FK Crvena zvezda

Imamo velike šanse da prođemo. Zvezda ima kvalitetan tim, koji polako podiže formu. Bode je dobra ekipa, imali su podršku navijača, ali ni blizu kao što će imati naši igrači, rekao je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Milan Mile Jovin uoči revanša protiv norveškog tima u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona.

Bode ima prednost iz prvog meča (2:1), ali nekadašnji levi bek crveno-belih veruje u preokret, baš kao što je njegova generacija uspela 1978. godine protiv Dinama iz Berlina posle 5:2.

"Igraju na malom stadionu, treba da ih poštujemo i da uđemo oprezno u utakmicu, ali ne treba da strepimo od njih. Kad osete huk Marakane, navijanje Delija i celog stadiona, mislim da će podleći pritisku. Zvezda će igrati na krilima navijača i verujem da će ostvariti pobedu i plasman u Ligu šampiona. Delije su naš 12. igrač siguran sam da će “nositi” igrače od prvog do poslednjeg minuta", istakao je Jovin za klupski sajt.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()