I Stiven Džerard pozitivan na virus korona

Kovid19 ne prestaje da pravi probleme Premijer ligi, a zbog njega prvi put na Boxing day ne igraju svi klubovi

25.12.2021. 22:59
  • Podeli:
profimedia-0648064924 steven gerrard Stiven Džerard-1665057077284.webp Foto: Profimedia

Danima već fudbalsko prvenstvo Engleske odlaže utakmice i menja raspored zbog velikog broja zaraženih igrača virusom korona. Dan uoči tradicionalnog fudbalskog dana na Ostrvu, 26. decembra dan posle Božića je Boxing day, ljudi iz Premijer lige primorani su da otkažu tri utakmice. 

Posebno je napeto u Aston Vili odakle je stigla vest da je na Kovid19 pozitivan i trener Stiven Džerard. On će, prema protokolu, ostati u izolaciji dok ne bude dobio negativan test. Međutim, ekipa iz Birmingema će igrati dok bude mogla, a u nedelju se sastaje sa Čelsijem koji se takođe "bori" da izađe na teren spreman jer ne može da računa na sve igrače (zbog korone).

Aston Villa can confirm Head Coach Steven Gerrard will be unable to attend our next two Premier League matches with Chelsea and Leeds United as he will be isolating after testing positive for COVID-19.

— Aston Villa (@AVFCOfficial) December 25, 2021

 

Zdravi igrači i, naročito, navijači su spremni za spektakl 26. decembra - popularni Boxing day.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()