I to je moguće: Čovek iz publike zamenio pomoćnog sudiju na meču Bundeslige

Postoji jedan klovn iz jednog saveza koji svakodnevno zove druge medije i kuka da se radi o zaveri

28.01.2024. 08:52
  • Podeli:
Fudbaleri Kelna-657ab1196f270.webp Foto: Profimedia

Gledalac na fudbalskoj utakmici u Nemačkoj sišao je sa tribina i zamenio četvrtog sudiju, koji je bio povređen, na meču Volfsburg - Keln (1:1). 

Bundesligaški meč u Volfsburgu bio je prekinut u 14. minutu, kada je igrač Kelna Maks Finkgrafe nehotice pogodio loptom u lice pomoćnog sudiju Torbena Zivera.

Ziver je bio ošamućen i morao je da napusti teren, a zamenio ga je četvrti sudija, Nikolas Vinder, navodi AP.

Nakon što je sa razglasa spiker pitao da li na tribinama ima kvalifikovanih sudija, javio se Tobijas Krul (32) i preuzeo ulogu četvrtog sudije.

Krul je golman u šestoligaškom klubu MTV Gifhorn, a nakon što je sišao sa tribina, obukao je crnu trenerku i predstavljao zvanično lice.
   

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()