I to se dešava: Vinicijus u usponu karijere traži novog sponzora

Da je sukob Brazilca i Najka bio tajna govori podatak da je napadač na SP u Kataru igrao u starom modelu

03.02.2023. 12:19
  • Podeli:
Vinicijus Junior-63dcedb02ff7e.webp Foto: Profimedia

Vinicijus (22) je protiv Valensije igrao prvo poluvreme u dresu Real Madrida i sa crnim kopačkama na nogama, bez traga bilo kakvog komercijalnog brenda na njima. I taj izbor Brazilca nije bio slučajnost. 

Brazilski fudbaler nosi "Najk" kopačke i odeću od svoje 13. godine, odnosno od trenutka kada je ušao u svet fudbala. Sada, devet godina kasnije, Vinicijus Junior traži pauzu, iako američka firma nije rekla poslednju reč. Ugovor dve strane važi do 2028. godine, ali prema stavu igrača ugovor je već završen.

"O'Globo" je objavio da je do distanciranja fudbalera od "Najka" došlo jer je nezadovoljan tretmanom koji ima. Slučaj je u rukama advokata od prošlog novembra.

Da je sukob bio tajna govori i podatak da je napadač Brazila i na Svetskom prvenstvu u Kataru igrao u starom modelu "Najk" kopački.

Ono što Vinicijus i njegov agent traže, prema navodima upućenih, jeste da igrač Real Madrida i reprezentativac Brazila pronađe kompaniju koja ceni i veruje napadača i koja je spremna da ga aktivira u kampanje širom sveta. Oni smatraju da je "Najk" nepravedno postupio prema igraču, pa su time ukazali na kršenje ugovora.

Španski "As" tvrdi da je igrač već u pregovorima sa "Pumom".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()