Ibrahimović: Ja sam prošlost, sadašnjost i budućnost

Legendarni napadač za nacionalnu selekciju nije zabio od 2015. godine

22.03.2023. 09:49
  • Podeli:
zlatan ibrahimović profimedia-6411c6dea6b66.webp Foto: Profimedia

Fudbalska reprezentacija Švedske je dočekala povratak 41-godišnjeg Zlatana Ibrahimovića nakon povrede kolena u utorak uoči uvodne utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Ibra, kome je "skromnost srednje ime" u svom stilu se proglasio da je prošlost, sadašnjost i budućnost švedske reprezentacije.

Upitan namerava li da nastavi da igra i na Evru u Nemačkoj sledeće godine, Ibrahimović je dao odgovor koji podseća na njegove mnogo mlađe dane.

"Ako se osećam dobro i ako me selektor odabere, pomoći ću njemu, ekipi i zemlji da daju sve od sebe. Stoga mislim da u mojim godinama ne možete da razmišljate o budućnosti, mislite o sadašnjosti - čak i ako sam ja prošlost, sadašnjost i budućnost", rekao je uz ironičan osmeh.

Ibrahimović je najbolji strelac Švedske sa 62 gola u 121 utakmici, ali bez međunarodnog gola od novembra 2015.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()