Ibrahimović poručio: Sigurno mislite da sam glup

Pričekajte kraj pa sudite šta sam napravio, jasan je veteran u timu Švedske

24.03.2023. 20:11
  • Podeli:
Zlatan Ibrahimović foto Daniele Mascolo Reuters.jpg Foto: Daniele Mascolo/Reuters

Legenda svetskog fudbala Zlatan Ibrahimović se vratio, posle duge pauze, u nacionalni dres i konkurisaće za mesto u timu na utakmici protiv Belgije.

"Nisam bio u situaciji u kojoj moram da kažem: Stop. Prvenstveno sam mislio kako više nema nade. Šta god da sam učinio, nije bilo pozitivnih informacija. Sve sam pokušao da uradim", rekao je Ibrahimović na konferenciji za medije u švedskom kampu. "Idem korak po korak. Ako se dobro osećam i ako me selektor izabere, pomoći ću njemu, ekipi i zemlji. U ovim godinama ne razmišljam o budućnosti. Razmišljam o sadašnjosti", rekao je Ibrahimović.

Iz reprezentacije se povukao 2016. godine, ali vratio se 2021. u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Poslednji reprezentativni nastup imao je 29. marta prošle godine u remiju sa Poljskom, kada je odigrao 11 minuta. Najbolji je strelac Švedske sa 62 gola u 121 nastupu.

"Sigurno se pitate šta radim ovde. Sigurno mislite da sam glup. Kažem vam, pričekajte do kraja, onda ćete znati šta sam sve napravio", zaključio je Ibrahimović. 

Švedska se nalazi u kvalifikacijskoj grupi F sa Belgijom, Austrijom, Azerbajdžanom i Estonijom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()