Duljaj samouvereno: Radujemo se nastavku prvenstva, verujem u podršku navijača

Partizan u prolećni deo ulazi kao prvi na tabeli

09.02.2024. 17:59
  • Podeli:
igor duljaj, 31 dec 2023 - foto Tanjug Tanjug video screenshot (2)-65914fa2f263e.webp Foto: Tanjug/Tanjug video/screenshot

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je pred utakmicu sa Javorom da se svi u crno-belim redovima raduju nastavku nacionalnog prvenstva.

Sve je spremno za nastavak Mozzart bet Superlige Srbije i početak prolećnog dela sezone u kome će biti poznato ko će biti šampion za sezonu 2023/24.

Fudbaleri crno-belih, u subotu 10. februara od 14 časova gostuju ekipi Javora u Ivanjici u utakmici 20. kola Superlige Srbije.

"Srećan sam, imamo priliku da se sportski borimo za bodove. Svi u Partizanu, od prvog do poslednjeg, radujemo se nastavku prvenstva. Bez obzira na loše terene i utakmicu manje od planiranih četiri, pripreme su odlično prošle. Igrači su maksimalno dobro odradili zadatke na svim poljim. Javor nam je, koliko se sećam, mnogo problema zadao u Beogradu. Uvek su bivši partizanovci, poput Gigića, bili kobni po nas. Putujemo u živopisni gradić, odakle je potekao Vladica Kovačević, veliko ime i legenda Partizana. Očekujem i verujem u veliku podršku navijača", istakao je Duljaj.

Dodaje da ima informacije da Ivanjičani čine sve da obezbede funkcionalan teren za igru, kao i da ga muči pozicija bonus igrača odlaskom Ilića u Bolonju.

"Ljudi iz Javora jedni su od retkih koji razmišljaju sportski. Sreća da su vremenski uslovi povoljni, biće nam preko potrebna tri boda. Opet se vraćam na odlične uslove i želju da u sportskom tonu, uvažavajući Javor i kvalitete Radovana Ćurčića, s kojim sam i neposredno sarađivao, upišemo tri boda. Pozicija bonusa jeste problem. Odlaskom Ilića u Bolonju imali smo projekat sa Nikolom Miličićem na poziciji mladog igrača. I to je jedini problem, čak dilema, za mene u ovom trenutku. Pozicija bonusa nije laka za rešenje, moramo da imamo rešenje i na klupi, pozicije nisu iste. Baždar je na primer odradio odlično pripreme, razgovarali smo na njegovu inicijativu i dobio sam informacije da je posvećen Partizanu", zaključio je Duljaj.

Očekivanja pred meč izneo je i šef stručnog štaba Ivanjičana, Radovan Ćurčić, koji je svestan težine zadatka pred kojim se nalaze njegovi izabranici na startu prolećnog dela.

„Prva utakmica i najteži protivnik. Dolazi nam jesenji šampion, koji je apsolutni favorit u ovom duelu. Očekujem dobru fudbalsku predstavu, a od svojih igrača da daju maksimum. Pokušaćemo da pariramo Partizanu. Poznato je da Javor nikada do sada nije savladao Partizan i da je to jedan od retkih klubova u državi protiv kojeg nemamo pobedu. Pokušaćemo da napravimo određeno iznenađenje. Partizan je jesenji šampion, ali još bolje izgleda nego tada. Kvalitetna pojačanja su doveli i mislim da će još bolje izgledati ovog proleća", poručio je Ćurčić.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()