Igor Duljaj zna kako se problemi rešavaju: Ova fotografija može da umiri mnoge navijače Partizana

Vest da je Severina napustio klub iz Humske zabrinula je mnoge

23.02.2024. 14:27
  • Podeli:
Igor Duljaj-640740d1a6521.webp Foto: FK Partizan

Trener FK Partizan Igor Duljaj aktivno radi na saniranju problema nastalih u Humskoj, pa je snimljen kako razgovara, video pozivom sa Ksanderom Severinom, a ako je verovati izrazima na njihovim licima može jasno da se zaključi - Holanđanin će se brzo pridružiti crno-belom timu.

Mnogo je problema koji muče crno-bele, a najnoviji je hoće li se Severina vratiti u Humsku? Ovo je pitanje koje brine sve navijače Partizana. Međutim, deluje da mogu da odahnu kada vide fotografiju kojom se pohvalio klub na društvenoj mreži "X", a na kojoj se uz osmehe nalaze Duljaj i Holanđanin.  

Nema mnogo vremena, jer Partizan u pohod na titulu očekuje meč protiv Radnika u Surdulici već u subotu od 13:45 časova, a Duljaj je uoči ove utakmice, između ostalog, istakao sledeće:

"Ja sam juče pričao sa Severinom i verujem da će sve biti okej. Javio se zato što sam brinuo o njemu, javljao sam mu se na telefon kad mu je bilo potrebno, poklanjao sam mu pažnju. Ja ću uvek stati uz igrača, čak i kad pogreši. Svi u ovom klubu moramo da se ponašamo odgovorno", kazao je Duljaj i dodao:

"Severina mi se javio zato što imamo prijateljski odnos, uvek morate da budete dostupni za igrača. Ne samo o strancima, pričam i o domaćim igraćima. To su igrači koji dobrim igrama mogu da donesu profit ovim igrama, ovo nije individualni sport. Kad Duljaj ide po igrača na aerodrom, kažu mi da sam budala. Neka sam budala, ja to sve radim u interesu ekipe, meni nije problem. I kad dođe opet, ja ću da idem da ga sačekam, nije problem. Ovo je udarac na mene i moju ekipu, neće sve biti isto kao pre. Severina je otišao da se vrati i vratiće se", zaključio je Duljaj.

Poslao je Duljaj i poruku navijačima Partizana.

"Mi ne tražimo lakši, samo ispravan put - sportska priča i sportsko nadmetanje. Moramo teškoće da prevaziđemo, imamo svoj cilj. Imamo obavezu da damo sve od sebe zbog ljudi koji će doći da nas podrže", poručio je Duljaj.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()