Igrač Juventusa pokazao kako mu izgleda noga posle nedosuđenog penala

Stara dama i Sevilja odigrali su nerešeno u prvoj utakmici polufinala Lige Evrope

12.05.2023. 13:29
  • Podeli:
adrien rabiot reuters-645df313426ca.webp Foto: Reuters

Adrien Rabiot bio je ogorčen jer sudija nije isključio Loica Badea i što VAR nije proveravao kontakt nogom Seviljinog igrača sa listom njegove desne noge, pa razmatrio da li je gest vredan jedanaesterca. 

Kamere su snimile bolan trag koji je ostao na njegovoj nozi posle tog kontakta.

"Bio je to težak prekršaj, penal po mom mišljenju. VAR se nije oglasio. Možete da vidite da nije zahvatio loptu, nego moju nogu. Pokazao sam sudiji kako mi noga izgleda, on nije reagovao, a meni nije jasno zašto VAR nije pozvao da proveri situaciju", rekao je Rabiot nakon remija 1:1 u prvoj polufinalnoj utakmici tih klubova u Ligi Evrope.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()