Igraće na Marakani: Ivan Perišić na pragu Zvezdinog rivala?

Perišić je u slobodan igrač i kao takav može da bilo za koji klub iako je prelazni rok završen

17.09.2024. 12:50
  • Podeli:
Ivan Perisic_Goran Stanzl_Pixsell-1663844645016.webp Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Proslavljeni hrvatski fudbaler Ivan Perišić je još uvek bez angažmana nakon što je raskinuo ugovor sa Hajdukom iz Splita.

On se od tada povezivao sa brojnim evropskim klubovima različite reputacije, od Barselone do Koma, međutim najnovije informacije ukazuju na to da bi Perišić naredne zime mogao da dobaci i do beogradske Marakane.

Naime, Fabricio Romano preneo je saznanje da je Perišić u pregovorima sa PSV-om iz Ajndhovena, te da su razgovori daleko odmakli i postoji mogućnost da se bivši fudbaler Bajerna i Intera preseli u Holandiju.

Perišić je u slobodan igrač i kao takav može da bilo za koji klub iako je prelazni rok završen, pa tako ne bi bilo iznenađenje ukoliko tokom jeseni zaigrao i protiv Crvene zvezde u okviru Lige šampiona.

Taj meč je na programu 21. januara 2025. godine od 21 sat, i više nego dovoljno vremena za pregovore...

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()