Igrači ostaju verni Juventusu: Kijeza odbio ponudu Al Nasra

Mnogi klubovi iz Saudijske Arabije hteli su Italijana u svom timu

31.07.2023. 14:11
  • Podeli:
Federiko Kijeza-64c7a4d6d8ddc.webp Foto: Profimedia

Fudbaler Juventusa i reprezentativac Italije Federiko Kijeza (25) odbio je ponudu da nastavi karijeru u Al Nasru iz Saudijske Arabije, prenose danas italijanski mediji.

Kijeza je navodno dobio ponudu za višegodišnji ugovor od 20 miliona evra po sezoni. Međutim, on je čelnicima kluba iz Saudijske Arabije poručio da ne želi da napusti torinski klub.

Italijanski mediji navode da je fudbaler Juventusa imao ponude i Al Itihada, Al Hilala i Al Ahlija.

Kijeza je član Juventusa od 2020. godine, a pre toga je igrao za Fjorentinu. On je prošle sezone za torinski klub postigao četiri gola na 33 utakmice. Kijeza ima ugovor sa Juventusom do 30. juna 2025. godine.

Za reprezentaciju Italije nastupio je na 42 meča i pet puta se upisao u listu strelaca.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()