Igrao deceniju i po u Italiji, pa prihvatio Matićev poziv u Jedinstvo iz Uba

U Srbiju stiže kao slobodan igrač

28.07.2023. 11:36
  • Podeli:
Ivan Radovanovic-64c389f70b87f.webp Foto: Profimedia

Na kraju sportske karijere najlepše je kada sam biraš svoje puteve. Tako je nekadašnji reprezentativac Srbije Ivan Radovanović (34), posle 15 sezona provedenih u italijanskoj Seriji A, odlučio da zaigra za klub iz Druge srpske lige i obuče dres Jedinstva iz Uba.

Radovanović, koji igra na poziciji zadnjeg veznog, ali i na mestu štopera, prihvatio je poziv Nemanje Matića, proslavljenog srpskog fudbalera i vlasnika kluba iz Uba, da se priključi ekipi Jedinstva, prenosi Sport klub. 

Zvanična potvrda se očekuje narednih dana. 

Radovanović je dete Smedereva i Partizana, koje se otisnulo u Italiju. Najviše traga u Seriji A ostavio je u Kijevu

Branio je boje Atalante, Đenove, Novare, Bolonje, Pize, a prošle sezone igrao je za ekipu Salernitane sa kojom mu je istekao ugovor.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()